***

Tulevia koulutuksia

 

Kirjallisuusterapian perusteet (30 op) alkaa 14.9.2018 Helsingissä (HY+). Olen yksi kurssin kouluttajista. Toimi nopeasti - ilmoittautuminen kurssille päättyy 4.6.2018! Lisätietoa koulutuksesta sekä ilmoittautumislomakkeen löydät Kirjallisuusterapian perusteet 2018 - 2019 -kurssin www-sivulta.

***

Turun kesäyliopisto ja Suomen kirjallisuusterapiayhdistys toteuttavat Turun kesäyliopistossa menetelmäkoulutuksen Kirjallisuusterapia henkilökohtaisen ja ammatillisen kasvun välineenä (15 op). Koulutus toteutetaan 26.10.2018 - 9.3.2019. Toimin opintokokonaisuudessa sekä kouluttajana että koko koulutuksen johtajana.

Lataa tästä kurssin ohjelma ja aikataulu (pdf). Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä!

***

Syksyllä ovat alkamassa kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä sekä lukukahvila. Näistä on luvassa lisää tietoa lähiaikoina.

 

 

***

* Minkä aika nyt on sinun elämässäsi?

* Kaipaatko jotain? Etsitkö suuntaa?

* Haluatko tutkiskella itseäsi, tunteitasi tai pohtia elämäntilannettasi?

* Ehkä tykkäät vain keskustella ja kirjoittaa?

Aloitan joulukuussa uuden kirjallisuusterapeuttisen kasvuryhmän (5.12.2017–24.4.2018, yhteensä 13 kertaa).Ryhmä kokoontuu tiistai-iltaisin klo 17–19.30 Kirjan talolla (Linnankatu 24, Turku).

Ryhmässä toimitaan rennon tavoitteellisesti – oman identiteetin, kasvun, tasapainon löytämisen, unelmien löytämisen tai toivotun muutoskipinän eteen

Ryhmässä pannaan asioita alulle, työstetään kokemuksia ja tunteita yhdessä – lukemalla, kirjoittamalla ja keskustelemalla luovien ja terapeuttisten harjoitusten pohjalta.

Kirjallisuusterapeuttiseen ryhmään voit tulla tutkimaan itseäsi – kokemuksiasi ja tunteitasi. Ryhmätyöskentely soveltuu yleensä hyvin tuomaan jäsennystä ja tukea elämän muutostilanteissa ja siirtymävaiheissa. Ryhmätyöskentely sopii erinomaisesti myös yksilöpsykoterapian tueksi ja jatkeeksi – vahvistamaan alulle pantua hyvää.

Kasvuryhmän ohjaaja on FT, kirjallisuusterapeutti Päivi Kosonen.Ohjaajalla on ratkaisukeskeisen psykoterapian (yet) koulutus.

Kasvuryhmään otetaan max. 8 ihmistä.

Ilmoittautumiset loka-marraskuussa: paivi.kosonen@ajatusmatka.ne

 

Kurssimaksu: 295 euroa. Kurssimaksun voi maksaa sopimuksen mukaan kahdessa tai kolmessa erässä.  Opiskelijoille, eläkeläisille, Kirjan talon jäsenille ja vanhoille ryhmäläisille 10 % alennus.

 

                                            ***

                       LUKUKAHVILA ALKAA 13.9.2017

 

 

Tervetuloa Pienen Kirjapuodin Lukukahvilaan – ohjattuun lukupiiriin! Lukukahvila kokoontuu neljä kertaa syksyn aikana. Sen ohjaa kirjallisuustieteen tohtori ja kirjallisuusterapeutti Päivi Kosonen. Jokaisella kerralla kuulemme alustuksen käsiteltävänä olevasta kirjailijasta, minkä jälkeen on vapaata ja ohjattua keskustelua. Mikäli olet pudonnut hetkellisesti lukemisen vauhdista, saat tästä ryhmästä ohjausta ja opastusta takaisin kirjojen maailmaan.

Päämääränä on virkistyä ja viihtyä, syventää ymmärrystä lukemastamme viipyillen ja kiireettä! Luemme sekä kotimaista että käännettyä kirjallisuutta; kaikki kirjat ovat tänä vuonna ilmestyneitä. Kokoontumiset ovat 13.9; 11.10; 8.11 ja 13.12 klo 18-19.30.

Lukupiirin hinta on 98e, johon sisältyy kahvi/tee ja leivonnainen ja se oikeuttaa myös 10%:n alennukseen kirjaostoista. 14 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan.

Ilmoittautumiset: katri.tuominen@pienikirjapuoti.fi, 040 7541823

Facebookissa